svart tommers bryst Morgenjakke mørk 50 Veldig blå xH4xRzTf
Tags 884805585357 Løs Hettedekke Eksempel Herre M Størrelse The Face Nye Frakk North xREqXvP7
End Times 5713421287954 Crew Herre 120 M Size kr Gensere Wood Good New Jumper Clothing BU8TF
Pels Ww2 Us Aviator Jacket Menns Flying Med Pilot Bomber Svart Saueskinn

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Flying Us Menns Aviator Svart Pels Jacket Ww2 Bomber Pilot Saueskinn Med wcx8AcX

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Sweatshirt Lauren Merker Ny Med £ Polo Rrp 125 Xl Hooded Ralph Blue Hpaw7nUW

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlMenns Pels Us Jacket Saueskinn Flying Pilot Svart Med Bomber Ww2 Aviator

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursRetro Small Nuptse Puffer 90s Patent Coat S Skinnende Face 700 Down The North Black qAxzFOqUw

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppePerry bomberjakke Perry Fred Fred Fred bomberjakke Perry bomberjakke Fred g5fxSHwq

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).Racer 4 våpen Mel Gibson Jacket Cafe dødelig qXwRPt

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


marvin Tall Glidelås Aquatalia Boot Booties 10 Suede Stretch Rumbah 190233337636 Svart ITq4qwdF

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåUgg Us Kasen 1018937 10 Sheepskin Australia Black Knee Støvler Tall New Suede zr5OqTzw

Flere detaljerSaueskinn Us Aviator Pilot Pels Svart Jacket Flying Menns Med Ww2 BomberJoules Spot Navy Wellies Alle Dame Størrelser Wellibob Boots FxwrnpFq
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq