Blå Brooks Mens Cascadia 13 Løpesko Trail 7XqBwX
624v4 Menns Sko Innendørs Multisport Nybalanse qfwdCq
Ons Loafers Sko Tan On Og Ormerod Mens Slip Ny Lær Sole Brun vaw1W4qU
Apokalyptisk Skjørt Gothic Steampunk Kaffe Metallisk Svart Brun Gwendolyn

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Apokalyptisk Metallisk Gwendolyn Steampunk Brun Svart Gothic Skjørt Kaffe wgtxS

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Brixton Barker Lace Shoe Brown Up Leather 6WRqPdw

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlSkjørt Gwendolyn Kaffe Gothic Brun Metallisk Steampunk Svart Apokalyptisk

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursTan Kirkens Uk Loafers Leather Kingsley 9 Polished FEEqwO0

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppeBlue Sko Uk Trail Sneakers Running Herrer Adidas Kanadia Orange 7 nUBwRHU8q

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).902818 Sneakers 601 Lw Nightgazer Running Nike Sneakers Shoes Se Menn YZw00qH

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


Uk Boots Lessy Jessica Epa 8 Simpson 889431603376 Microsuede 5 Us Stretch 6 5 Womens Black qCAZxAwR

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåAdidas White Uk 3 Rf Eqt 4059323392794 Suede Black Support Trainers Mesh Womens 5 qrwfBrX

Flere detaljerSteampunk Skjørt Svart Gothic Apokalyptisk Metallisk Kaffe Brun GwendolynKastinger Sko Kf1ww 150 5 41 1 Trekking 37 fit Outdoor 5 K Trail € Ny Aq7xTwrA
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq