Steampunk Black Gothic Kjole Velvet Prom Wedding Lace i kjærlighet Vtg Victorian Mørk qfxwAX8Uw
Black Snowboard Gungeon Pant Burton s Iq8XYnw
Floral k Y's 59451 1 Long Jacquard Pink Jacket Størrelse 5q0x0pOBw
Dyp 115 Dress Bedøvelse Lilla Grecian Uk 10 Knelengde Twist £ Bnwt Coast

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

10 Dyp Lilla £ Dress Bnwt Uk Coast Knelengde Bedøvelse Twist 115 Grecian cF5OHq

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!New Filt Størrelse Unworn Frakk 6 Tilkoblingsplattform Smart Fransk Brand Fit Svart PxFzwH

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlBnwt Bedøvelse Dyp Lilla 115 Coast Knelengde Twist Grecian Dress 10 £ Uk

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursSize Burberry slitt 10 Woman Grey knapt Coat qCzwUCp

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppestilige Lambskin skinnjakke ekte motorsykkelbiker Kvinners 188 Wj pTwAqRR

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).Skinnjakke Skinnjakke Størrelse Ny Størrelse 10 10 Ny SwdZOqzxO

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


Sneaker Wl373wpg Blå Salg 373 Wl373bgp Svart Ny Lifestyle Balanse Trenere B Iq46ZAwx

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nå4 Trail Speedcross Salomon Løpesko Gtx Women's 4IBw5qwxE

Flere detaljerKnelengde 115 Coast Dyp Grecian Twist Bnwt £ Lilla Bedøvelse Uk Dress 10Sandaler Heel Støvler Størrelse 38 High Toes Sko Rivet Hollow Zip Ankel Out Kvinner vTUpSnqww
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq